Bayern: nem tettek le a bajorok a portugál válogatott középpályás megszerzéséről! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a Bayern München továbbra sem tett le Joao Palhinha megszerzéséről, aki továbbra is kész a klubváltásra.

Mint ismert, a bajorok a mögöttük hagyott nyáron a beszámolók szerint karnyújtásnyira álltak Palhinha megszerzésétől, azonban az üzlet nem köttetett meg.

Az angol lapok szerint a portugál válogatott védekező középpályás azóta szóban megállapodhatott a Bayernnel, hiszen kész lenne a következő ugrásra karrierjében.

A transzfer létrejöttét azonban önmagában nehezíti a januári átigazolási piac, hiszen egyrészt a klubok, így a Fulham sem szeretné elveszíteni egyik, ha nem a legjobb játékosát; másrészt Palhinháért 65 millió euró körüli összeget kérnének a londoniak, akik szeptemberben meghosszabbították 2028-ig a játékos szerződését.

Összegezve tehát, nehéz lenne elképzelni, hogy a két klub megállapodást kötne a következő hetekben egymással, azonban az sem lenne meglepetés, ha Joao Palhinha előbb vagy utóbb, de a Bayern München futballistája lenne (…)

fociclub

A Bayern: nem tettek le a bajorok a portugál válogatott középpályás megszerzéséről! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.