Bejött az új dekor

Bejött az új dekor

A LiveWire Rally Team versenyzőpárosából Gecs Máté és Dorkó András kettősből, Gecs Máté képviselte a csapatot az FRT futamon. A BMW új dekorral futotta a köröket, mely még a pilóta számára is meglepetés volt egészen szombat reggelig.

Mátét kérdeztem az idei évben szerzett első tapasztalatairól:

Hogy érezted magad ezen az FRT-n?

Szerencsére jó idő volt szombaton, okunk nem lehetett panaszra az időjárást illetően. Nagyon pörgős és egyre magasabb színvonalú FRT versenyen vagyunk túl, sokat fejlődtek a szervezők az évek alatt, ezúton is gratulálok Nekik, csak így tovább.

Milyen lett az új dekor az autón?

Az autó csodálatos lett. Bárkivel beszéltem, mindenki csak dicsérte az új design-t. Igazi versenyautós lett a gép. 🙂

Sikerült megmozgatni magad és az autót is felébreszteni a téli álomból?

Mindenképp kellett ez a kis bemelegítés, mert a belsőket visszanézve azért látszik, hogy sikerült másfél hónap alatt kicsit berozsdásodni. Inkább óvatosan, egyre gyorsulva próbáltam visszarázódni, ami az eredményeket nézve sikerült is, bár korántsem vagyok teljesen elégedett vele, viszont kezdésnek, ráhangolódásnak tökéletesen megfelelt ez az autózás.

Milyen eredményt értél el?

H7 kategóriában a 2000 köbcenti feletti két kerék meghajtású kategóriában a 4. helyet sikerült megszerezni, a H8 kategóriában az összkerekes, turbós autók között pedig a 2. helyre sikerült befurakodni.

Mi lesz a következő állomás?

Tervezés alatt van a következő verseny. Az biztos, hogy márciusban megyünk valahol, csak a helyszín kérdéses. Az Orfűi tesztrally és a Lyukóbányai sprint között vacillálunk. Mindkettő mellett vannak érvek és ellenérvek, de nekem Orfű felé húz a szívem. 🙂

Köszönöm a riportot!

Köszönet a támogatásért:

Vitex Plus s.r.o., Livewire Energy Kft., LiveWire Rally Team, Paragraf-MGI s.r.o., Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Power Racing Kft., Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Europe Market s.r.o., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Duex Meta Kft., Duo Metal Kft, Wellness-Info Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Z-T Mezőker Kft., Admagic Kft., Rácz-Trans Kft., Era-Tel Kft., Márton Péter- Sped Kft.

LiveWire Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Tel.: 06-30-505-20-89

E-mail: krizsan.zoltan@livewireteam.hu

Az eredeti cikkhez kattintson ide!