Belga játékosokkal erősíthet a Milan januárban

A Calciomercato beszámolói szerint a téli átigazolási időszakban a Milan szerződtetné a Zenit középpályását, Axel Witselt és az Everton szélsőjét, Kevin Mirallast.

A Milan a nyáron már közel állt Witsel szerződtetéséhez, de az átigazolási árról nem sikerült megegyezni a Zenittel. Januárban ismét megkezdődhetnek a tárgyalások. Eközben a Calciomercato szerint a belga középpályás iránt a Milan mellett számos Premier League-ben szereplő csapat érdeklődik. A Zenit kijelentette, hogy számítanak Witselre tavasszal a Bajnokok Ligájában, ugyanis az orosz együttes továbbjutott a kieséses szakaszba.

Állítólag a Zenit 25 millió eurónál többet kér Witselért.

Eközben – szintén a Calciomercato szerint – a Milan figyeli az Everton belga válogatott játékosát, Kevin Mirallast. A 28 éves játékos tökéletesen beleillene a Sinisa Mihajlovic által favorizált 4-4-2-es felállásba, hiszen a középpálya bal és jobb oldalán egyaránt bevethető.

Nem lesz könnyű dolga a piros-feketéknek, ha le akarják igazolni Mirallast. A belga játékos szerződése 2018-ig szól az Evertonnal, viszont nincs állandó helye a kezdőcsapatban.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS