Benedek Tibor – Kötelező győzelem volt

rio2016benedekcsapat02

A brazilok elleni győztes meccs után értékelt Benedek Tibor. A szövetségi kapitány kiemelte: a következő találkozón is nyerni kell. 

rio2016benedekcsapat02

Fotó: MOB.hu

“Azt mindenkinek tudnia kell, hogy kötelező győzelem volt. Azt gondolom, a játékosok már a legutóbbi mérkőzés után is mindent megtettek ahhoz, hogy mára a legjobb állapotban legyenek, amit meg kell ismételniük, hiszen ez volt a könnyebb része, a szombati pedig a nehezebb lesz” – értékelt a találkozót követően a vegyes zónában Benedek Tibor az MTI-nek.

“Nem voltak kétségeim, hogy a mai meccsre túl tudja magát tenni a csapat a vereségen.” – ezt már az M4 Sport-nak mondta, – hogy hosszabbtávon, az már egy másik kérdés. A következő mérkőzésre kell rátenni még egy lapáttal, az már más lesz mit ez. Meg kell, hogy verjük, és meg is tudjuk verni a következő ellenfelünket az ötödik helyért.

A négygólos Erdélyi Balázs azt emelte ki, nem csak magukért küzdöttek:
“Ha már ide kerültünk, akkor ki kell hoznunk belőle a maximumot. Ez egy kötelező győzelem volt. Leginkább a stábért és Benedek Tiborért, aki egész évben dolgozott velünk. Illetve azokért az emberekért, akik otthon még a mai napig is szurkolnak nekünk.”

EMLÉKEZTETŐ:

Magyarország-Brazília 13-4 (4-1, 3-0, 4-3, 2-0)
———————————————–
Olimpiai Uszoda, 5000 néző, v.: Gomez (olasz), Rezvani (iráni)
gólszerzők: Erdélyi 4, Varga Dé. 2, Decker Á., Vámos, Varga Dá., Szivós, Hárai, Kis, Zalánki 1-1, illetve Baches 2, Perrone, Crivella 1-1
emberelőny/gól: 6/4 illetve 11/0

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS