Berlusconi: Donnarumma nem fogja elhagyni a Milant

Silvio Berlusconi, a Milan tulajdonosa biztosította a szurkolókat afelől, hogy minden Gianluigi Donnarumma játékjogáért érkező ajánlatot el fognak utasítani. Szombaton lesz 30. évfordulója annak, hogy Berlusconi a Milan első embere. A korábbi olasz kormányfő 1986. február 20-án vásárolta meg a rossonerit.

“Donnarumma egy nagyszerű srác, aki fizikailag és mentálisan is erős. Azt hiszem, hogy ő lehet a jövő Milanjának szimbóluma. Még csak 16 esztendős és mindenki megcsodálja, de nem fogja elhagyni a Milant. Minden érte érkező ajánlatot elutasítunk és ő lesz a kapusunk a következő 20 évre. Az utánpótlásunkat nézve Locatelliben az új Andrea Pirlót látom.” – mondta Berlusconi a Mediasetnek.

“Mérges vagyok, amikor látom, hogy a nagy olasz csapatokban kevés az olasz játékos. Azt akarom, hogy minden poszton olasz játékosokból álljon a Milan. A védelemben és a középpályán jól állunk, de a támadósorban kevés az olasz. Ibrahimovic? Azt hiszem, hogy sok ajánlata van az Egyesült Államokból, Kínából és az Egyesült Arab Emírségekből, így nem leszünk képesek versenyezni érte. Shevchenko? Művészi módon futballozott, egy zseni volt. Bacca? Carlos egy nagyon érett játékos, egy könyörtelen befejezőcsatár.”

“Mr. Bee? Készítettünk egy konkrét javaslatot, amely évente 100 millió eurós bevételt biztosít számunkra Kínából és másik 9 országból. Fontos számunkra, hogy a Milan márka versenyben legyen.” – tette hozzá.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS