Bobant nem győzték meg az eddigi igazolások

Zvonimir Boban, a Milan korábbi középpályása szerint a piros-feketék hiába igazolták már hat játékost is a nyáron, az érkezők kvalitása nem elég ahhoz, hogy a milánóiak visszatérjenek az olasz futball csúcsára.

A milánóiakkal játékosként többek között négy bajnoki címet, valamint 1994-ben BL-t nyerő, jelenleg a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) főtitkár helyetteseként dolgozó Boban szerint korábbi együttese hiába költött eddig több mint 100 millió eurót a nyáron, egyik érkező sem nevezhető igazi sztár igazolásnak.

“A Milan új igazolásai? Nem igazán győztek meg az eddigi érkezők. Úgy gondolom, jó játékosokat szerződtettek, de nem kiválóakat. A San Siróban pedig gondjaid lehetnek, ha csak jó játékos vagy. A Milannak sztárokat kell igazolnia, hogy visszakerüljön a csúcsra.” – nyilatkozta a 46 éves, korábbi kiváló középpályás.

“Donnarumma? Remélem, hogy minden erejével bizonyítja tehetségét. Sajnálom őt. Nem akarom, hogy a körülötte kialakult helyzet megzavarja. Ki a felelős? Egy kicsit mindenki, különösen a körülötte lévők. Az ügynökök felháborítóak. A labdarúgásnak meg kell változnia és szabályokra van szükség.”

Eddig André Silva, Hakan Calhanoglu, Mateo Musacchio, Ricardo Rodríguez, Franck Kessié és Fabio Borini írt alá a piros-feketékhez, míg az Atalanta fiatal jobbhátvédje, Andrea Conti is szinte biztosan Milánóban folytatja.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS