Bodrogi megérkezett Magyarországra

bodrogi.jpg

Csütörtök este fél 11-kor érkezett Budapestre a világbajnoki ezüstérmes kerékpáros Bodrogi László, aki ezúttal egyenesen Pekingből tért haza. A kínai fővárosban Laci a Nyári Olimpiai Játékok kerékpáros pályáját járta be.

Bodrogi, aki papíron az elit férfi kategória egyenkénti időfutamának éremesélyesének számít.A tereppel kapcsolatban elmondta, elég nehéznek tűnik, sok benne az emelkedő. A felfeléket tudta maradéktalanul megnézni, a pálya több részén azonban még útjavítási munkálatok folynak, így nem tudott mindent részletesen megvizsgálni.

A Credit Agricole profi csapat versenyzője, tavaly nyár óta nem járt Magyarországon, akkor is csak a Nemzeti Bajnokságra látogatott haza. Mostani "vakációja" is igen rövid, csak vasárnapig marad. A három nap alatt találkozik majd a MOB vezetőivel, részt veszt az Olimpiai ruhapróbán és természetesen edzeni is szeretne.

Itthon tartózkodásának csúcspontja lesz a vasárnapi Bodrogi Talk-show, melyre április 20.-án,10:00-11:30 közt kerül sor a Millenáris kerékpárpályán a Velo.hu bringamagazin és honlap rendezésében. A beszélgetést követően lehetőség lesz vázdedikáltatásra és az érdeklődők egy aláírt Bodrogi képeslappal is gazdagodhatnak. Az ingyenes rendezvényre mindenkit szeretettel várnak a rendezők.

Forrás: Velo.hu