Bonaventura felépülése jó ütemben halad

Giacomo Bonaventura január végén az Udinese elleni 2-1-re elveszített meccsen sérült meg és mint később kiderült, nagy a baj. A 27 éves középpályást meg kellett műteni és szinte biztosra vehető, hogy ebben a szezonban már nem léphet pályára.

Bonaventura kiesése nagy érvágás a Milannak, ugyanis Vincenzo Montella a csapat egyik húzóemberét veszítette el.

Jack ebben az idényben 22 tétmeccsen 5 gólt szerzett és 6 gólpasszt osztott ki. Az olasz válogatott játékos a klub hivatalos televíziós csatornájának, a Milan TV-nek nyilatkozott és elmondta, jó ütemben halad a felépülése, azonban türelmesnek és nyugodtnak kell lennie.

“Az állapotom? Egyre jobban vagyok és elégedett vagyok azzal, ahogyan a felépülésem halad. Ez egy hosszú út, de majd meglátjuk, hogyan alakul a helyzet. A felépülés néhány hónapot vesz igénybe. Először is a gyógyulásra kell koncentrálnom, majd jöhet a visszatérés a pályára. Igazán sajnálom, hogy nem vagyok képes segíteni a csapatnak, de türelmesnek és nyugodtnak kell lennem.” – mondta Bonaventura a Milan TV-nek.

“Jól játszottunk a Fiorentina ellen és győztünk, ami a legfontosabb dolog. Képesek vagyunk ennél jobb teljesítményt is nyújtani, ezen dolgozunk. Az előttünk álló csapatok nyerik a mérkőzéseiket, így nekünk ugyanezt kell tennünk. Még mindig sok pontot lehet szerezni a bajnokság végéig.” – tette hozzá.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS