Bonucci reagált a távozásáról szóló pletykákra

Leonardo Bonucci, a Milan csapatkapitánya megnyugtatta a kedélyeket és úgy tűnik, hogy nem áll szándékában egy év után elhagyni a piros-feketéket.

A 31 éves védő tavaly nyáron mintegy 42 millió euróért érkezett a bajnoki címvédő Juventus együttesétől. A szezon nem az elvárásoknak megfelelően alakult, hiszen a csapat a hatodik helyen végzett a bajnokságban, míg az Európa Ligában a nyolcaddöntőben az Arsenal jelentette a végállomást. A Milan tehát lecsúszott a BL-indulást érő helyekről és az utóbbi hetekben a sajtóban felmerült az a hír, hogy Bonucci a nyáron elhagyhatja a rossonerit, miután az UEFA vizsgálódik a Pénzügyi Fair Play szabályainak megszegése miatt és még az EL-indulás is veszélybe került.

Massimiliano Mirabelli a napokban kijelentette, hogy függetlenül az UEFA döntésétől nem fogják kiárusítani a csapatot és nem áll szándékukban megválni a legjobb játékosaiktól.

Bonucci jelenleg Kanadában nyaral a családjával és a hétvégén kilátogatott a Forma 1-es Kanadai Nagydíjra is.

“A jövőm? Nincs semmi probléma. Reméljük, hogy a felmerülő pletykák rövidesen elcsendesednek. Szeretnénk valami fontosat felépíteni. Egyértelműen az a célunk, hogy visszatérjünk a Bajnokok Ligájába és újra nagy célok eléréséért küzdjünk.” – mondta Bonucci.

Az olasz válogatott hátvédet arról is kérdezték, hogy kit lát a legesélyesebbnek a világbajnoki cím megnyerésére.

“Azt gondolom, hogy Argentína fogja megnyerni a világbajnokságot. Nagyon sajnálom, hogy az olasz válogatott nem lehet ott.” – tette hozzá.

Korábban a Manchester Cityvel és a Bayern Münchennel is szóba hozták a Milan csapatkapitányát, aki az aktuális szezonban meghatározó ember volt a kezdőcsapatban és összesen 51 tétmérkőzésen lépett pályára.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS