Brazil játékost szerezne meg a Ferencváros – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint a Ferencváros a januári átigazolási időszakban egy brazil középpályással erősítené meg a játékoskeretét…

Az ulloi129.hu hívta fel rá a figyelmet, hogy az azeri sajtó szerint a Fererencváros ajánlatot tett a Qarabag brazil középpályása, Júlio Romao megszerzésére.

A 25 esztendős védekező középpályás hazájában a Goiás, az Athletico Paranaense és a Ponte Preta akadémiáján pallérozódott, majd 2020-ban a portugál Santa Clara hívására költözött át Európába. Romao két idényt töltött az Azori-szigeteken, ezalatt 27 mérkőzésen lépett pályára, majd tavaly nyáron szerződött a Qarabaghoz. A brazil légiós az azeri Premier League előző idényében 30, az aktuális kiírásban eddig 16 bajnokin lépett pályára, miközben nemzetközi kupameccseken is rendszeresen lehetőséghez jutott. Az elmúlt másfél szezonban összesen 70 meccset játszott.

A zöld-fehérek átigazolási híreivel foglalkozó portál úgy tudja, hogy a kilencedik kerületiek valóban ajánlatot tettek a játékosért, melyet azonban egyelőre nem fogadott el a klubja.

fociclub

A Brazil játékost szerezne meg a Ferencváros – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.