Brighton: De Zerbi már tárgyal a klub elnökével a jövőjéről

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Brighton & Hove Albion menedzsere, Roberto De Zerbi még mindig nem döntötte el, hogy marad-e a Sirályoknál. 

(Photo by Gareth Fuller/PA Images via Getty Images)

A Brighton menedzsere, Roberto De Zerbi vezetőedző tárgyalásokat kezdett a klub tulajdonos-elnökével, Tony Bloommal a jövőjéről.

A felek további megbeszéléseket terveznek annak érdekében, hogy eldőljön, De Zerbi a következő szezonban is a csapat élén marad-e. Az olasz szakember jövője az elmúlt hetekben találgatások tárgyát képezte, miután néhány sajtótájékoztatóján erről szóló kijelentéseket tett.

A Brighton teljesítménye – mely jelenleg a 12. helyen áll a tabellán – elmaradt a 44 éves olasz edző elvárásaitól, miután az elmúlt szezonban a 6. helyen végzett a Premier League-ben, és ezzel kvalifikálta magát az Európa-ligába, valamint bejutott az FA-kupa elődöntőjébe.

Arra a kérdésre, hogy beszélt-e már Bloommal a következő szezonra vonatkozó tervekről, De Zerbi azt mondta:

“Igen, nem sokáig, 20 percig, de beszéltünk, egy héttel ezelőtt. Nincs semmi bajom Tonyval. Megszoktam, hogy kimondom az igazságot, és az igazságot nehéz elfogadni. Amikor azt mondtam, hogy ez a szezon fontos lehet a fejlődés szempontjából mindenki számára, kezdve a tulajdonostól, talán másképp értettétek. Nem ellentmondásos volt, hanem ez csak az volt, amit abban a pillanatban gondoltam. Fontos a fejlődés, mert amikor egy klubnál dolgozom, úgy érzem , mintha az az én klubom lenne, és úgy dolgozom, hogy arra gondolok, hogy akár 15 évig is maradok. Lehet, hogy holnap elmehetek, de amikor egy klubnál dolgozom, a szenvedély, amit beleteszek, a hozzáállásom, a viselkedésem mind ezt mutatja, mintha 15-20 évre terveznék. Szeretnék szezonról szezonra, meccsről meccsre, évről évre fejlődni, és mindig többet akarok, magamtól, a velem dolgozóktól, mindenkitől. Tiszta a lelkiismeretem, nagyon is tiszta.”

De Zerbi további tárgyalásokat folytat majd Bloommal, hogy eldöntsék a jövőjét.

“A közeljövőben, a következő héten, a következő napokban beszélnünk kell erről. Beszéltünk arról, amit elértünk, és elkezdtünk beszélni a jövőről, de többet kell beszélnünk, hogy jobban kielemezzük a terveket. Elmondja majd, hogy mit akar tőlem, én pedig szeretném meghallgatni, hogy mi a terv, mi a cél, mit gondol.”

– mondta De Zerbi.

fociclub

A Brighton: De Zerbi már tárgyal a klub elnökével a jövőjéről bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.