Bundesliga: a Bayer Leverkusen kölcsönvette a Betis rutinos spanyol csatárát! – hivatalos

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy kölcsönvette a Real Betis csatárát, Borja Iglesiast…

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

A Bundesliga élén álló Bayer Leverkusen Victor Boniface sérülése miatt döntött úgy, hogy kölcsönveszi a Real Betis rendkívül tapasztalt spanyol csatárát, Borja Iglesiast. Ha minden igaz, akkor a nigériai kiválóság majd április elejére épül fel izomsérüléséből. Egyébként a megállapodás magába foglal egy vételi opciót is, ennek értelmében Iglesias akár végérvényesen a Leverkusen játékosa lehet.

Borja Iglesiast 2019 nyarán az Espanyoltól igazolta le a Real Betis 28 millió euró ellenében. A spanyol csatár évekig a sevillai csapat egyik meghatározó alakja volt, de ebben az idényben a háttérbe szorult Manuel Pellegrininél. Borja Iglesias minden frontot egybe véve 181 mérkőzésen lépett pályára a Betisben, ezeken 52 találatot és 12 gólpasszt jegyzett. Társaival a 2021/2022-es idényben elhódította a spanyol Király-kupát, melyben neki is hatalmas szerepe volt, hiszen gólt szerzett a döntőben.

fociclub

A Bundesliga: a Bayer Leverkusen kölcsönvette a Betis rutinos spanyol csatárát! – hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.