Bundesliga: a Girona kulcsfigurájával erősítene a Bayer Leverkusen! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen együttese előrehaladott tárgyalásokat folytat a Girona kulcsemberének, Aleix Garcíának a leigazolásával kapcsolatban. 

(Photo by Joan Valls/Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)

A német csapatokkal kapcsolatos átigazolási hírekben jól értesült Florian Plettenberg szerint a Bayer Leverkusen együttese előrehaladott tárgyalásokat folytat a Gironával Aleix García átigazolását illetően. A 26 éves középpályás kulcsfigurája volt az idei szezonban remeklő katalán csapatnak, és elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy a klub a harmadik helyen fejezte be a spanyol bajnokságot. García minden sorozatot figyelembe véve 40 meccsen lépett pályára a Girona színeiben, ezeken a mérkőzéseken pedig 3 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. A hírek szerint a spanyol játékos egy hosszú távú, legalább 4 évre szóló szerződést fog kapni a német bajnokcsapattól, a két klub pedig már mindenben megegyezett az átigazolási díj kivételével, a felek ugyanis most 15 és 20 millió euró közötti összegben próbálnak közös nevezőre jutni.

Aleix García a Girona színeiben eddig 172 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 8 gólt és 21 gólpasszt ért el. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális klubjához, piaci értékét pedig 25 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A Bundesliga: a Girona kulcsfigurájával erősítene a Bayer Leverkusen! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.