Bundesliga: a Juventus védőjét szemelte ki a Borussia Dortmund! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund együttese a nyár folyamán szeretné leigazolni a Juventus védőjét, Dean Huijsent.

(Photo by Cesare Purini/Mondadori Portfolio via Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint a Borussia Dortmund együttese szemet vetett a Juventus védőjére, Dean Huijsenre. A 19 éves tehetség a most futó szezonban került fel a Juventus felnőttei közé, ám a tél folyamán kölcsönadták őt az AS Roma csapatának a több játéklehetőség reményében. Huijsen pedig élt is a kapott lehetőséggel, ugyanis az elmúlt 4 hónapban 14 mérkőzésen is pályára léphetett a “Farkasoknál”, a jó védőmunkáján kívül pedig 2 gólt és 1 gólpasszt is jegyzett. A hírek szerint Huijsen teljesítménye fel is keltette a Dortmund figyelmét, akik a nyár folyamán készek is lennének ajánlatot tenni a középhátvédért. A források alapján a Juventus kész is meghallgatni a Huijsenért érkező ajánlatokat, de legalább 25-30 millió eurót szeretnének kapni a tehetséges játékosukért.

Dean Huijsent az aktuális szerződése 2028 nyaráig köti a Juventus csapatához. Piaci értékét 10 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A Bundesliga: a Juventus védőjét szemelte ki a Borussia Dortmund! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.