Bundesliga: a nyáron kölcsönadná téli szerzeményét a Bayern München! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese a nyár folyamán szeretné kölcsönadni szélsőjét, Bryan Zaragozát.

(Photo by Mika Volkmann/Getty Images)

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a téli átigazolási időszak véghajrájában a Bayern München gárdája bejelentette, hogy az eredeti tervekhez képest fél évvel előbb megszerezték Bryan Zaragoza játékjogát a Granadától, amiért a korábban kifizetett 13 millió eurón felül további 4 millió eurót kellett fizetniük. Az egyértelmű volt, hogy a 22 éves játékos nem lesz kirobbanthatatlan kulcsember a bajor sztárcsapat keretében, ám az eddigi hónapok nem indokolják pontosan azt, hogy miért is kellett fél évvel előbb áttennie a székhelyét Münchenbe. Zaragoza ugyanis eddig mindössze 2 bajnokin kapott lehetőséget Thomas Tucheltől, és ezeken is összesen 35 percet tölthetett a pályán, aminél minden bizonnyal mindenki többre számított, amikor a transzfert bejelentették.

Éppen ezért szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy a távozó Tuchelt követő edző kilététől és terveitől függően készek kölcsönadni a következő szezonra Zaragozát, aki iránt a Sky Germany értesülései szerint élénken érdeklődnek is Spanyolországból, de legfőképp a Rayo Vallecano szeretné őt a soraiban tudni. A források szerint a Bayern vezetői a döntéssel megvárják az idény hátralévő részét, ám ha a szélső a következő hónapokban is mindössze ennyi lehetőséget kap, akkor vajmi kevés esélye lesz meggyőzni őket, hogy számoljanak vele a következő szezonban…

fociclub

A Bundesliga: a nyáron kölcsönadná téli szerzeményét a Bayern München! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.