Bundesliga: edzőt váltott a hajrára az Union Berlin – HIVATALOS

A múlt hétvégi vereség után fontos lépésre szánta el magát a német bajnokságban (Bundesliga) a bennmaradásért küzdő Union Berlin vezetősége…

(Photo by Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images)

Az Union Berlin vezetősége úgy döntött, hogy két fordulóval a vége előtt leváltotta vezetőedzőjét, Nenad Bjelicát, és a hátralévő mérkőzéseken az U19-es csapatot irányító Marco Grote vezetheti az együttest.

Az 52 éves horvát szakember 22 mérkőzésen irányította a fővárosi együttest, amely azonban nem érte el vele a kívánt eredményeket és az előző idénybeli meglepetéscsapat az egész szezonban a kiesés szélén tanyázik. Bjelica korábban hazájában a Dinamo Zagreb és az Eszék edzője volt, de irányította az olasz Speziát, a lengyel Lech Poznant és a török Trabzonsport is.

Az újonnan színre lépő Grote ősszel Urs Fischer távozását követően egy meccsen irányította a csapatot Bjelica érkezéséig.

A Schäfer Andrást is foglalkoztató Union két fordulóval a bajnokság vége előtt az utolsó bennmaradást érő, 15. pozícióban tanyázik, egyetlen ponttal megelőzve a már osztályozós Mainzot.

fociclub

A Bundesliga: edzőt váltott a hajrára az Union Berlin – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.