Bundesliga: már most csatlakozik a Bayern keretéhez a Granadától szerződtetett szélső! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy az eredeti tervekhez képest fél évvel előbb csatlakozik a kerethez a Granadától szerződtetett szélső, Bryan Zaragoza.

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

Az már az átigazolási időszak elején köztudott volt, hogy a Bayern München szerződtette a Granada csapatától Bryan Zaragozát. Az eredeti tervek szerint a spanyol játékos csak a most futó szezont követően csatlakozott volna a bajor sztárcsapat keretéhez. A Bayern viszont a mai napon hivatalos közleményben jelezte, hogy Zaragoza már most télen csatlakozik az együtteshez. Ezt úgy oldotta meg a két csapat, hogy a szélső a szezon második felét “kölcsönben” fogja a Bayernnél tölteni, mielőtt a 2029 nyaráig érvényes szerződése érvénybe fog lépni. Zaragoza fél évvel korábbi megszerzéséért a transfermarkt adatai szerint az első megállapodásban kötött 13 millió eurón túl további 4 millió eurót kellett fizetnie a német csapatnak, amire a hírek szerint azért volt szükségük, mert jelenleg Serge Gnabry és Kingsley Coman is sérüléssel bajlódik.

Bryan Zaragoza így összességében másfél évet töltött el a Granada felnőttei között, ahol minden sorozatot figyelembe véve 58 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 11 gólig és 3 gólpasszig jutott. Az egyszeres spanyol válogatott játékos új csapatában a 17-es számú mezt fogja viselni.

fociclub

A Bundesliga: már most csatlakozik a Bayern keretéhez a Granadától szerződtetett szélső! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.