Bundesliga: végleg a Frankfurthoz került a Leeds Unitedtől kölcsönvett védő! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Eintracht Frankfurt együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy megszerezték a jelenleg kölcsönben náluk futballozó Robin Koch játékjogát.

(Photo by Christian Kaspar-Bartke/Getty Images)

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Robin Koch nagy eséllyel az Eintracht Frankfurt csapatában fogja folytatni a pályafutását a következő szezonban is. A német védő ugyanis jelenleg kölcsönben szerepel a német csapatnál, akik az előző idény végén a másodosztályba kieső Leeds Unitedtől vették őt kölcsön. Koch viszont az angol klubbal kötött szerződése utolsó évét tapossa jelenleg, így a Frankfurtnak csak a játékossal kellett megegyeznie az átigazolást illetően, ebben pedig sikerült is dűlőre jutniuk. Az Eintracht ugyanis a mai napon hivatalos közleményben jelezte, hogy a nyolcszoros német válogatott játékos 2027 nyaráig szóló szerződést írt alá a csapattal.

A 27 éves Koch a 2020-as Premier League-feljutást követően csatlakozott a Leedshez, és három szezon alatt 77 alkalommal lépett pályára a klub első csapatában. A most futó szezonban a Frankfurt mezét eddig 23 alkalommal ölthette magára, ez idő alatt 3 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.

fociclub

A Bundesliga: végleg a Frankfurthoz került a Leeds Unitedtől kölcsönvett védő! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.