BZ Racing Team: Száguldás a melegben

A Slovakiaring és a Red Bull Ring után ezúttal a Pannónia-ringen versenyezhetnek a BZ Racing Team versenyzői.

DSC_4789

Meleg aszfalt és egy népes mezőny várta a Swift Cup Europe mezőnyét a szezon harmadik versenyhétvégéjén. Balogh Zozó és Kovács Kolos mellett a csapat egy újabb versenyzővel, Baronits Gáborral bővült.

DSC_4758

Zozó az időmérőn a tízedik helyet szerezte meg.

„Örülök, hogy újra autóba ülhetek. Az időmérőn sikerült bejutnom a top 10-be, így az első kitűzött célomat el is értem. Holnap két verseny is vár ránk. Természetesen mind a kettőn szeretnék nyerni. Reggel a tízedik helyről várom az első rajtot. A Pannónia-ringet szeretem, így szerintem nem lesz gond.”

DSC_4835

Baronits Gábor élete első versenyhétvégéjének vágott neki. Az időmérőn a középmezőnyben végzett.

„Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Egy gyermekkori álmomat valósítom meg azzal, hogy versenyezhetek, főleg úgy, hogy a Johnnie Walker Join the pact kampány nagyköveteként tehetem ezt meg. Óriási, hogy egy ekkora kampánynak lehetek az arca és nagyon- nagyon érdekes, hogy a művészetet hogy lehet ötvözni az autósporttal. Két napom volt tesztelésre, a harmadik napon jött ez az időmérő. Egy erős középmezőnyben végeztem, ami úgy gondolom, hogy jónak számít.”

DSC_4759

Kolos a kategória legjobb idejét szerezte meg a pannónia-ringi időmérőn.

„Nagyon vártam már az időmérőt. Végre új gumival mehettem. Két kört teljesítettem. Az elsőbe kicsit belerontottam, a második jó volt, viszont a végén előjött egy fék probléma. Összességében elégedett vagyok, mert megvan a kategória első hely. Pozitívan várom a holnapot.”

A csapatok a hétvége első versenyét vasárnap teljesíthetik