Castillejo a CSZKA Moszkvában köthet ki

Orosz sajtóhírek szerint folyamatban van a transzfer lezárása a Milan és a CSZKA Moszkva vezetősége között.

Samu Castillejo távozása már augusztus végén is napirenden volt, azonban a tárgyalások nem zárultak sikerrel sem a Hertha BSC-vel, sem a Speziával. Ugyan Olaszországban már véget ért a mercato, de ettől függetlenül a spanyol támadó távozhat, hiszen még egyes európai országokban tart az átigazolási időszak.

Az Eurostavka információi szerint a végső részletek megvitatása zajlik a Milan és a CSZKA Moszkva vezetősége között, így Castillejo Oroszországban köthet ki. Amennyiben megállapodnak a felek, a 26 éves futballista szeptember 7-én érkezik Moszkvába. Állítólag már megtörtént az orosz vízum iránti kérelem benyújtása és folyamatban van az ügy.

Az orosz hírportál úgy értesült, hogy Castillejo kölcsönben csatlakozhat a moszkvai alakulathoz. A Milan vezetősége egy 8-10 millió eurós vásárlási opciót szeretne a szerződésbe illeszteni, míg a CSZKA csökkenteni akarja ezt az összeget. A játékos aktuális szerződéséből még 2 év van hátra a piros-feketékkel.

Ricky Massarát, a Milan sportigazgatóját kérdezték az üzletről: “Valódi érdeklődés mutatkozik a CSZKA részéről Castillejo iránt. Többet egyelőre nem árulhatok el.”

Castillejo az előző idényben 28 bajnoki mérkőzésen 1 gólt és 1 gólpasszt jegyzett.