Célegyenesben az üzlet, Simakan közel a Milanhoz

A legfrissebb hírek szerint végső stádiumban járnak a tárgyalások a Strasbourg együttesével és a Milan vezetősége azon dolgozik, hogy sikeresen lezárja az üzletet Mohamed Simakan megszerzését illetően.

Mint arról beszámoltunk, Simakan az első számú célpont a védelem tengelyébe.

A MilanNews legújabb beszámolója szerint Simakan egyre közelebb a Milanhoz. A felek között ma is folytatódtak a tárgyalások és közel van a transzfer lezárása. A játékos ügynöke és mindkét klub a megállapodáson dolgozik. A portál szerint a 15 millió eurós ajánlat és a 20 millió eurós igény között lesz az egyezség, bónuszokkal kiegészülve.

A Gazzetta is megerősítette, hogy döntő szakaszban járnak a tárgyalások. A lap arról ír, hogy mindössze 1 millió euró a különbség a felek álláspontja között és ezt hamarosan sikerül áthidalni.

A 20 éves francia középhátvédnek a Milan mellett egy másik kérője is akadt, nevezetesen az RB Leipzig, azonban a Rossoneri vezeti a versenyfutást. A játékos a Milant preferálja és úgy tűnik, hogy bármely pillanatban létrejöhet a megegyezés.

A klub célja, hogy a lehető leghamarabb Stefano Pioli rendelkezésére állítsa a téli szerzeményeket. A jelek szerint Simakan lesz az első vétel januárban.