Conti jövője napi dilemma az ügynökének

Andrea Conti ügynöke a MilanNews mikrofonjainak nyilatkozott és elmondta, hogy az olasz jobbhátvéd jövője nagy dilemmát jelent.

A 26 éves jobbhátvéd ebben a szezonban mindössze 2 Európa Liga-meccsen játszott és összesen 112 játékpercet töltött a pályán. Conti térdsérülés miatt októberig hiányzott, azonban a felépülést követően Davide Calabria parádés teljesítménye miatt nem tudta beverekedni magát a kezdőbe.

Conti képviselője, Mario Giuffredi elmondta, hogy ügyfelének az elmúlt hónapokban számos kölcsönajánlata volt.

“Andrea az előző szezonban mindig játszott és kezdőjátékos volt Piolinál, aztán július végén megoperálták a térdét. Utána kezdődött a bajnokság és idő kellett a felépüléshez, miközben Calabria stabil kezdőjátékossá vált és most nagyon jól teljesít. Andrea kissé csalódott.” – mondta Giuffredi.

“Jövő? Nem tudom, hogy mi lesz, számomra Conti napi dilemma. Reggel felkelek és Contin agyalok. Az előző idényben bebizonyította, hogy Milan-szintű játékos. Zavaró lenne számomra, ha máshol próbálna folyamatos játéklehetőséghez jutni, miközben bizonyított a Milanban. Conti egy kérdőjel, minden nap gondolkodunk a megoldáson.”

“Sok kölcsönajánlat volt, de Pioli mindig biztosított minket arról, hogy számít Contira. Januárban értékelni fogjuk a megkereséseket, aztán meglátjuk mi történik.”