Conti megegyezett a leendő klubjával

Olasz beszámolók szerint az újonc Empoli megállapodott a személyes feltételekről a Milan jobbhátvédjével, Andrea Contival.

Mint arról beszámoltunk, Andrea Conti ügynöke néhány héttel ezelőtt bejelentette, hogy a játékos távozik a téli átigazolási időszakban. Az olasz jobbhátvéd már tavaly nyáron is közel állt a búcsúhoz, de akkor végül az utolsó napokban meghiúsult a transzfer. Conti a szezon első felében a keret tagja volt és az első csapattal edzett, azonban egyetlen percet sem játszott.

Nico Schira újságíró információi szerint az Empoli megegyezett Contival a személyes feltételekről és az utolsó részletek megvitatása zajlik, amelyet követően lezárul az üzlet. A 27 éves játékosnak június 30-ig van érvényes szerződése a Milannal.

A Tuttosport közölte, hogy pozitívak a tárgyalások a Milan és az Empoli vezetősége között a transzfert illetően. Mivel Continak élő szerződése van, így az újonc együttes némi kompenzációt fog fizetni a Rossonerinek, vélhetően 1 millió euró körüli összeget. Az 1-szeres olasz válogatott védő jelenleg nettó 2 millió eurót keres, azonban új klubjánál jelentősen kevesebb lesz a bére.

Conti 2017 nyarán érkezett az Atalantától és összesen 51 tétmeccsen játszott a Milanban.