Costacurta: “A Milan szokatlan hibákat követett el”

Alessandro Costacurta, a Milan legendája elmondta, hogy Mike Maignant és Fikayo Tomorit sem látta még ilyen gyenge teljesítményt nyújtani egy mérkőzésen ebben a szezonban, mint a Salernitana ellen.

A csapat fontos pontokat hullajtott a sereghajtó otthonában, miután szombat este egy fordulatos mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott a sereghajtó Salernitanával. Costacurta a Sky műsorában nyilatkozott a Milan hibáiról és a játékosokról.

“Azt hiszem, hogy ha egy csapat 5 perc alatt gólt szerez a tabella hátsó felében lévő együttes ellen, akkor azt gondolhatja, hogy a meccs könnyebb lesz, mint amilyen valójában. A Milan olyan hibákat követett el, amelyek nem megszokottak a csapattól, még akkor is, ha a Salernitana különösen sokat támadott.” – mondta Billy.

“Elgondolkodtató, ha megnézzük, hogyan teljesített Maignan az egész szezonban és most a Salernitana ellen. Meglepő módon sem Maignan, sem Tomori nem teljesített jól. Nem hiszem, hogy láttam volna őket ilyen gyengén játszani egy meccsen a szezonban.”

“Messias? Kissé alábecsültük azt az ugrást, amit meg kellett tennie a Crotonéból a Milanba történő klubváltásakor. Azt hallottam róla, hogy belül nagyon higgadt és ez az ő nagy erőssége.”