CR: “Felesleges most még a jövőmről beszélni!”

A február 5-én már a 39. születésnapját ünneplő Cristiano Ronaldoval a portugál Record című lap készített exkluzív interjút a napokban, ahol többek között CR azt is taglalta, miképpen képzeli el a jövőjét.

(Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images)

Az Al-Nassr klasszisa mint mondta, elkötelezett a szaúdi projekt irányába, ahol a legfontosabb számára, hogy kitöltse szerződését, ez idő alatt pedig sikeres legyen a klubbal.

“Pár napon belül 39 éves leszek. Szeretném kitölteni a szerződésemet, ami azt jelenti, hogy legalább még egy szezonon át futballozni fogok. Ez most számomra a legfontosabb cél!” – kezdte a portugál válogatott ikonja, akinek 2025 nyaráig érvényes a kontraktusa Szaúd-Arábiában.

“A barátaim szokták mondani, hogy ha 40 éves leszek, abban a korban már nem lehet tudni mi történik… Úgy gondolom, ha a negyvenhez érve képesek leszek még a legmagasabb szinten teljesíteni, az egy csodálatos dolog lesz a számomra! Tegyük fel, hogy ez sikerül, utána következik a 41, 42… Nem szokványos számok a profi futballban… Persze ha egészséges tudok maradni, akkor bármi lehet.” – folytatta CR, akit arról is megkérdeztek, el tudná-e képzelni magát karrierje zárásaként a portgál bajnokságban?!

“Azt hiszem felesleges most még a jövőmről beszélni, így arról is, hogy egy napon visszatérhetek-e Portugáliába. Mint mondtam, sok minden függ attól, hogy a következő években milyen állapotban leszek.” – adta meg a választ CR, aki legközelebb már a 40. életévében lép pályára, február 15-én, az Al-Fateh elleni bajnokin a Szaúdi Professzionális Ligában (SPL).

fociclub

A CR: “Felesleges most még a jövőmről beszélni!” bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.