Csábi Bettina receptjei: Kolbászos szűzpecsenye álomdiéta módra
Hozzávalók:
2 rúd töltött szűzpecsenye
Tengeri só
sült fűszerkeverék
1 dl sör
olaj
1 l natúr joghurt
fokhagymakrém
1 kínai kel
5-6 db narancs
Elkészítés módja:
2 db 30 cm-es szűzpecsenyét felszúratunk a hentesnél, és megtöltjük kolbász töltelékkel.
Lesózzuk, megszórjuk sült fűszerkeverékkel. Kiolajozzuk a kacsasütő tálat, és belefektetjük a töltött húst.
Aláöntünk 1 dl sört, megspricceljük olajjal, lefedve pirosra sütjük. Langyosra hűtjük, és vékony szeletekre vágjuk.
Mellé álomdiéta tésztasalátát, vagy bármilyen zöldségből, gyümölcsből készült salátát fogyasszunk!
Dr. Csábi Bettina – www.csabibettina.hu www.alomdieta.hu