LEAVE YOUR MARK – hagyj nyomot a világban!

Újraírja a küzdősport ruházat szabályait a TDMG

Új ruházati márka indul július huszadikán, mely itthon eddig ismeretlen életérzést honosít meg. A TDMG az ország első küzdősport lifestyle márkájaként olyan ruhákat hoz, melyekben egyszerre lüktet az edzőtermek keménysége, a nagyváros forgataga és a longboardos suhanás.

A TDMG leszámol a kora kétezres évek küzdősport ruházati iskolájával. Olyan, harcművészeteket kedvelő és -gyakorló férfiak és nők számára készít ruhadarabokat, akiknek fontos, hogy a harci szellem mellett modern, egészséges életmódjuk és pozitív életszemléletük is megjelenjen a cuccaikon. A TDMG itthon és külföldön is egyedülálló stílusával pontosan ilyen, kényelmes, menő, laza és szemrevaló mintákat hoz, melyek ugyanolyan jól mutatnak utcán, edzésen, buliban, vagy épp délutáni kávézásokon.

TDMG_Classic_Tank

„Négy évvel ezelőtt indult el a TOTALDAMAGE oldal, melynek az volt a célja, hogy a minőségi hírközlés mellett összehozza a hazai küzdősport-rajongókat” – mondta Szakál József, a TOTALDAMAGE alapítója, a TDMG egyik atyja. „Mára büszkén mondhatjuk, fiatal csapatunk célba ért, hiszen több tízezres közönséget szolgál ki. Az utóbbi időszakban olvasóink kommentjeiből az rajzolódott ki, hogy lenne igény egy olyan ruhamárkára, mellyel úgy fejezhetjük ki közös szenvedélyünket, hogy közben elszakadunk a hagyományos küzdősport mintáktól, és behozunk egy friss látásmódot. Ezért indítottuk el a TDMG-t.”

TDMG_Army_Ladies

„Mottónk és hitünk a LEAVE YOUR MARK, mert úgy gondoljuk, hogy ebben benne van az, amit minden küzdősportot és harcművészetet gyakorló és kedvelő ember magáénak érezhet: a tökéletességre való törekvést, illetve azt, hogy pozitív nyomot hagyjunk a világban.” – tette hozzá S. Kovács Ádám karate világbajnok, a TDMG társalapítója. „Összetartozásunk kifejezése mellett ez volt az, ami arra késztetett minket, hogy belevágjunk a TDMG-kalandba.”

Bruce_Lee

A TDMG család éppolyan büszkén tudja tagjai közt Kiss Balázs birkózó világbajnokot, Szűcs Kristóf brazil jiu-jitsu világbajnokot, Borics Ádám magyar MMA bajnokot és George Tzanos karate világ- és Európa-bajnokot, mint a hétköznapok hőseit. Egy sportos, de nyitott és elfogadó közösség, mely szavak nélkül is érzi és éli a küzdősportokat.

A TDMG Magyarország vezető küzdősport hírportáljából, a totaldamage.hu-ból nőtte ki magát – innen ered a neve, amely a TOTALDAMAGE főbb mássalhangzóit, illetve a TOTALDAMAGE MARTIAL ARTS GOODS kifejezés kezdőbetűit is magába foglalja.

Webstore: http://tdmgstore.com/

Instagram: https://instagram.com/totaldamageapparel

Facebook: https://www.facebook.com/totaldamageapparel