Csagajev és Valujev is magabiztosan nyilatkozott

valuev_chagaev.jpg

A korábban bejelentett július 5-én, a németországi Halléban rendezik meg a WBA nehézsúlyú bajnoki visszavágó küzdelmet Ruszlan Csagajev és Nyikolaj Valujev között. A mérkőzéssel kapcsolatban szerdán sajtótájékoztatót tartottak.

„Itt halléban tavaly egy nagyszerű atmoszférájú gálánk volt” – beszélt Klaus-Peter Kohl. „Most két világbajnoki mérkőzés lesz, és ennél nem lehet jobb és nagyobb eseményt rendezni Németországban. Óriási a program, amire az egész világ kínácsi.”

A belépők fele már most gazdára talált, ekképp várható, hogy telt ház, vagyis valamivel több mint 12 000 néző várja majd a ringbe lépő harcosokat.

„A küzdelem Nyikolaj ellen nagyszerű lesz. Mint az első meccs” – beszélt Ruszlan Csagajev (24 győzelem – 0 vereség – 1 döntetlen). „Jól alakul a felkészülésem, és június 9-én végre a sparring időszak következik Hamburgban.”

„Tényleg rendben mennek az előkészületek” – beszélt Michael Timm, a bajnok mestere. „Egy új stratégiával készülünk, hogy ismét nyerjünk. Ruszlan újra a régi formáját nyújtja az edzéseken.”

A kihívó Nyikolaj Valujev (48 győzelem – 1 vereség) szintén magabiztos volt. “Jók az esélyeim a győzelemre. Többször elemeztem az első küzdelmet Ruszlan ellen, és nem fogom ugyanazokat a hibákat elkövetni, mint tavaly. Megcsinálom a házifeladatom, és győzni fogok.”

www.monokli.com