Cutrone vagy Silva lesz a csatár a Craiova ellen

A legfrissebb hírek szerint elképzelhető, hogy Vincenzo Montella kezdőként küldi pályára a remek formában lévő Patrick Cutronét a Craiova elleni EL-meccsen.

Csütörtökön játssza első tétmérkőzését a 2017/2018-as szezonban a Milan, az ellenfél a román élvonalban szereplő CSU Craiova együttese lesz az Európa Liga harmadik selejtezőkörében. Mint ismert, Lucas Biglia és Leonardo Bonucci nem szerepel az UEFA-listán, viszont Marco Fassone megerősítette, az UEFA szabályzata szerint lehetőség van arra, hogy a két játékos közül egyet regisztráljon a klub az augusztus 3-i visszavágóra.

A La Gazzetta dello Sport szerint a csapat 4-3-3-ban fog játszani és Montella várhatóan ugyanazt a kezdőcsapatot fogja pályára küldeni, mint a Bayern München ellen. Egyedül talán a támadó-szekció összetétele kérdéses a kezdőcsapatot illetően. A csapat kapuját Gianluigi Donnarumma fogja védeni, míg a védelemben Ignazio Abate, Cristian Zapata, Mateo Musacchio és Ricardo Rodriguez kezdhet.

A középpályán ezúttal is Franck Kessié, Riccardo Montolivo és Jack Bonaventura játszhat, míg a két szélső támadó vélhetően Fabio Borini és M’Baye Niang lesz. Állítólag Montella azon töpreng, hogy csütörtökön Patrick Cutrone vagy André Silva kezdjen csatárposzton, viszont az előszezonban nyújtott meggyőző teljesítménye miatt az olasz játékosra eshet a választása. Továbbá szintén Cutrone mellett szól, hogy Silva csak nemrég csatlakozott a kerethez.

>> ÍME A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPAT A CRAIOVA ELLEN:

Gianluigi DONNARUMMA
Ignazio ABATE, Cristian ZAPATA, Mateo MUSACCHIO, Ricardo RODRIGUEZ
Franck KESSIÉ, Riccardo MONTOLIVO, Giacomo BONAVENTURA
Fabio BORINI, Patrick CUTRONE, M’Baye NIANG.

A találkozót csütörtök este 20:00-kor rendezik Szörényváron, a Városi stadionban.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS