Daniel Maldini kezd a Verona elleni bajnokin

Brahim Diaz betegség miatt nincs 100 százalékos állapotban, ezért Daniel Maldini kezdhet támadó-középpályásként a Verona elleni mérkőzésen.

A piros-feketék szombaton a Hellas Veronát fogadják a San Siróban és egy nappal a mérkőzés előtt újabb aggodalom alakult ki Stefano Pioli számára a kezdőcsapat összeállítását illetően és ismét egy meghatározó játékosa eshet ki a következő meccsen.

A Sky Sport Italia és a MilanNews közlése szerint Daniel Maldini kezdhet támadó-középpályás poszton a szombati összecsapáson, ugyanis Brahim betegséggel küzd. Pioli megerősítette, hogy a spanyol futballista nem érezte jól magát a tréningen.

Pioli a mai edzésen Danielt próbálta irányítóként Ante Rebic és Alexis Saelemaekers társaként a támadó-szekcióban, míg a középcsatár Olivier Giroud volt.

FRISSÍTVE: Brahim Diaznak pozitív lett a COVID-tesztje.

Mint ismert, izomsérülés miatt Junior Messias sem áll az edző rendelkezésére, így Maldini pályázik a legnagyobb eséllyel a kezdőbe kerülésért. A 20 esztendős saját nevelésű játékos a Spezia elleni meccs után másodjára kezdhet a Serie A-ban, ráadásul első alkalommal a San Siróban.