Daniel Maldini közel a Veronához

Daniel Maldini távozni készül a nyári átigazolási időszakban és a Hellas Verona a legvalószínűbb célállomás számára a következő szezonra.

Daniel Maldini a 2021/2022-es bajnokcsapat tagjaként beírta magát a történelembe, ugyanis a Maldini-dinasztia harmadik generációjának tagjaként emelhette magasba a Scudettót, amelyet korábban az édesapja, Paolo hétszer, míg nagyapja, Cesare négyszer hódította el a Milan színeiben.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási szakértője szerint a Serie A-ban szereplő Hellas Verona közel áll ahhoz, hogy megállapodjon a Milan vezetőségével Daniel Maldini kölcsönvételéről.

A Milan erősítéseket tervez a támadó-szekcióba és irányító is érkezhet a nyáron, így Daniel számára még nehezebb lenne játéklehetőséghez jutni. Ezért a klub készen áll kölcsönadni őt a következő szezonra a tapasztalatszerzés érdekében és az olasz élvonalban három klub is vinné, nevezetesen a Verona, a Cremonese és a Spezia.

Di Marzio szerint a Milan és a Verona egy kölcsönüzletről tárgyal, amelyhez vásárlási opció társulhat. Továbbá az üzlet részeként a piros-feketék egy visszavásárlási záradékhoz ragaszkodnak. Hasonló feltételekkel távozott egy másik saját nevelésű játékos, Lorenzo Colombo a Leccéhez.

A kölcsönüzlet az elkövetkező napokban lezárulhat a klubok között – írja a MilanNews.