De Jong már a Galaxynál beszélt a Milanról

Pár nappal ezelőtt a Milan közös megegyezéssel felbontotta Nigel De Jong 2018 nyaráig szóló szerződését. Ezzel a klub éves szinten 3 millió eurót takarít meg a holland játékos fizetése miatt. Szerdán a Los Angeles Galaxy a hivatalos honlapján jelentette be De Jong leigazolását..

“LA Galaxy megszerezte a holland középpályást. De Jong kétszer szerepelt világbajnokságon, emellett olyan kluboknál szerzett tapasztalatot, mint a Hamburg, Manchester City és az AC Milan. Továbbá óriási nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik.” – állt a Los Angeles Galaxy hivatalos oldalán.

A holland középpályás érkezése után beszélt az ajánlatról és a Milanról is.

“Minden pár hónappal ezelőtt kezdődött, amikor az ügynököm jelezte, hogy a Los Angeles Galaxy érdeklődik irántam. Tudtam, hogy nehéz lenne ide igazolni, mivel nyáron hosszabbítottam a Milannal, de érdekelt a dolog az elejétől kezdve. Dolgoztunk az üzlet létrehozásán, hiszen nem játszottam. Úgy gondoltam ez a tökéletes idő ahhoz, hogy az Egyesült Államokba igazoljak. Nem akartam kicsit idősebben ide érkezni.”-nyilatkozta Nigel De Jong az első amerikai nyilatkozatában.

A holland középpályás olyan játékosokkal játszhat együtt új csapatában, mint Giovani dos Santos, Steven Gerrard, Ashely Cole és Robbie Keane.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS