De Vrij és Vilhena a Milan kiszemeltjei között

Állítólag két holland tehetséges játékossal erősítené meg a csapatot a klubvezetés, nevezetesen Stefan De Vrijjel és Tonny Vilhenával.

De Vrij 2014 nyarán szerződött Olaszországba mintegy 6,5 millió euróért. A 24 éves védő az elmúlt években a jó teljesítményével már felhívta magára a Milan figyelmét és úgy tűnik, hogy a nyáron a klub megpróbálkozik a szerződtetésével.

A Milan védelmének tengelyében jelenleg Alessio Romagnoli helye tűnik biztosnak, a fennmaradó egy helyért pedig Cristian Zapata, Rodrigo Ely, Jherson Vergara és Gabriel Paletta versenyezhet, mivel Alex és Philippe Mexés is távozni fog az idény végén.

De Vrij tökéletes választás lehet, hiszen fiatal kora ellenére rendelkezik Serie A-s tapasztalattal.

Állítólag a Lazio egy megfelelő ajánlat esetén hajlandó elgondolkodni De Vrij eladásán. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt internetes oldal 17 millió euróra becsüli. A Milan megpróbálná bevonni az üzletbe Alessandro Matrit, aki a 2015/2016-os szezont kölcsönben a fővárosi együttesnél töltötte, de nem igazán tudott meggyőző teljesítménnyel előrukkolni.

A piros-feketék másik kiszemeltje, a szintén holland nemzetiségű Tonny Vilhena, aki július 1-jével szabadon igazolható lesz. Iránta a Milan mellett az Inter és a Fiorentina érdeklődik, a legfrissebb hírek szerint a firenzeiek előnybe kerültek két milánói együttessel szemben a középpályásért folyó harcban.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS