Döbbenet a salakosoknál: elhunyt Simon Miklós

salakos.jpg

Negyvennégy éves korában tragikus hirtelenséggel, súlyos betegségben elhunyt Simon Miklós, a debreceni Simon & Wolf SC elnöke.
 
Bár a vállalkozót legtöbben a salakmotorsportból ismerik, fiatal korában válogatott sportlövőként ért el sikereket. Majd abbahagyva az aktív versenyzést, megalapította a Simon & Wolf SC-t, így segítve sporttársait. A kilencvenes évek közepén salakmotoros szakosztályt alakított.

Az általa irányított klub az elmúlt években a legeredményesebb hazai csapattá vált, versenyzői nemzetközi sikereket értek el. Simon Miklós halálával a salakmotorozás egyik legnagyobb támogatóját veszítette el.

– Egyszerûen nem tudom felfogni, hogy Miklós elment. Több mint húszéves barátság kötött össze bennünket, nagyon erős érzelmi szál volt köztünk, ami nem csak a sport köré összpontosult, hiszen ő volt a fiam keresztapja – mondta elcsukló hangon a Naplónak Tihanyi Sándor, a Simon &Wolf SC salakmotorosa. – Azt tiszteltem a legjobban benne, hogy amit megígért, azt mindegy milyen áron, de betartotta. Óriási szíve volt. Úgy gondolom, amit elkezdett a sport és a vállalkozása terén, azt becsületből végig kell vinnünk, mert ezt ő is így akarná. Teljes mellszélességgel a családja mellett vagyunk. 

www.sportforum.hu