Donnarumma ígéretet tett – mégis hosszabbíthat?

Ezúttal a közvetlen érintett, Gianluigi Donnarumma fejtette ki álláspontját a szerződéshosszabbításról.

Vasárnap a Quotidiano Sportivo és a La Nazione lap is arról számolt be, hogy Donnarumma kész megválni ügynökétől, Mino Raiolától és a jövőben az édesapja lehet a képviselője. A 18 éves kapus a közösségi oldalán tett utalást arra, hogy ezeknek a híreknek nincs valóságalapja. Néhány órával később az olasz kapus újabb bejegyzést tett közzé, megtörve ezzel a szerződéshosszabbítása körül kialakult csendet. Donnarumma, a Milan olasz válogatott kapusa hamarosan újra tárgyalóasztalhoz ül a piros-feketék vezetőségével, hogy ismét megvitassák a jövő nyáron lejáró kontraktusának meghosszabbítását – közölte a játékos az Instagram oldalán.

“Az előző bejegyzésem nagy port kavart, amit nem szerettem volna és ezért elnézést kérek. Szeretném megismételni a Milan és a szurkolók iránt érzett szeretetemet. Jelenleg csak a válogatottra koncentrálok. Remélem, hogy sikerül megajándékozni a szurkolókat. Megígérem, hogy amint vége az Európa-bajnokságnak, találkozni fogok a klubbal, a családommal és az ügynökömmel, hogy a hosszabbításról beszéljünk.” – írta a kapus.

Donnarumma jelenleg a lengyelországi U21-es Európa-bajnokságon tartózkodik és az olasz válogatottal Spanyolország ellen készül a torna elődöntőjére.

Csak hogy ne legyen olyan egyszerű a történet: hétfő reggelre Donnarumma Instagram-oldala – ezzel együtt a bejegyzése is – eltűnt, miután a kapus szerint hackertámadás érte az oldalát, ezért kénytelen volt törölni azt.

Később Mino Raiola, a játékos ügynöke is megerősítette, hogy az U21-es Eb után fognak tárgyalni a Milannal.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS