Döntött kölcsönjátékosa sorsáról az MLS-csapat – HIVATALOS

Az MLS-ben szereplő New England Revolution színeiben nagyszerűen teljesített a nyártól kölcsönzött argentin szélső…

(Photo by Andrew Katsampes/ISI Photos/Getty Images).

A New England Revolution megerősítette, hogy az eddigi kölcsön után végleg megszerezte a Racing Clubtól az argentin szélső támadó, Tomás Chancalay játékjogát.

A 24 éves támadó egykor a Colónban nevelkedett, az Academia színeiben 2020 és 2022 között 80 mérkőzésen 17 gólt szerzett. Chancalay a 2022-2023-as idényben 19 meccsen nyolcszor volt eredményes és öt előkészítést jegyzett. Jó teljesítményét az új csapatához is átmentette, Chancalay ugyanis az MLS 2023-as alapszakaszának második felében 11 mérkőzés alatt hatszor volt eredményes, és csapata mindkét rájátszás-meccsén pályára lépett, de nem tudta megakadályozni a konferencia-negyeddöntős kiesést a Gazdag Dániellel felálló Philadelphia Union ellen.

A kiszivárgott híresztelések értelmében a bostoniak nagyjából 3 millió eurós átigazolási díjat fizetnek a Buenos Aires-i csapat részére a tehetséges játékos szolgálataiért.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A Döntött kölcsönjátékosa sorsáról az MLS-csapat – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.