Eb-jegyek: ma délelőtt újabb jegyek kerülnek piacra

Az UEFA ma délelőtt 10 órától korlátozott kilátást biztosító jegyeket dob piacra az Európa-bajnokságra.

Az Európa-bajnokság jegyei iránt továbbra is óriási az érdeklődés, ezért az UEFA mindent megtesz annak érdekében, hogy belépőhöz jussanak azok is, akik eddig nem tudtak jegyet vásárolni a kiválasztott mérkőzésekre.

Szerdán 10.00 órától korlátozott kilátással rendelkező helyekre kínál belépőket hivatalos jegyértékesítő csatornáján az UEFA, ami azt jelenti, hogy a stadionok azon részére lehet belépőket vásárolni, amelyekről – jellemzően stadion valamely szerkezeti elemének vagy egy kamerának a részleges takarása miatt – nem tökéletes a kilátás a pályára, de a szurkolók még közel teljes élményt kaphatnak onnan nézve a mérkőzéseket.

A korlátozott kilátású jegyek 25 százalékos kedvezménnyel kerülnek piacra, és szerdán 10.00 órától lehet őket megvásárolni. Ezeket a belépőket azonnali megvásárlással lehet megváltani, vagyis azoké lesz a jegy, akik először lefoglalják, így érdemes minél előbb cselekedni, ha valaki érdeklődik az akció iránt. A megvásárolható jegyek 9.00 órakor jelentek meg, és 9.45-től lehet beállni az oldalon létrehozott virtuális sorba az érdeklődőknek. Az UEFA felhívja a figyelmet, hogy elképzelhető: a belépők gyorsan elfogynak majd.

Várhatóan mind a négy árkategóriában lehet jegyeket váltani a mérkőzésekre, a vásárláshoz VISA és MasterCard hitelkártyákra van szükség.

Forrás: www.mlsz.hu – RSS