Edzőlegendák: Fábiánné Rozsnyói Katalin a következő előadó


A Magyar Edzők Társasága a „Találkozás edzőlegendákkal” rendezvénysorozat keretében 2016. október 19-én 16 órakor szakmai műhelybeszélgetésen látja vendégül Fábiánné Rozsnyói Katalin kajak-kenu mesteredzőt, a MOB Kiemelt Edző Programjának szakemberét. 

A beszélgetésre a Magyar Sport Házának negyedik emeleti nagy tárgyalójában kerül sor. A rendezvényen való részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött a helyszín befogadóképessége miatt. 

Jelentkezni 2016. október 18-án 12 óráig lehet a met@magyaredzo.hu e-mail címen vagy a magyaredzo.hu/rendezvenyre-jelentkezes linken keresztül lehet.

A meghívó ide kattintva található.

A Magyar Olimpiai Bizottság által is támogatott Magyar Edzők Társasága egyik feladatának tekinti a hazai sportszakemberek ismereteinek bővítését. A MET a riói olimpia előtti időszakban vendégül látta többek közt Mocsai Lajost, Storcz Botondot és Kemény Dénest is.

Az olimpiai ezüstérmes (1968, Mexikóváros, K-2 500m) kajakos Fábiánné Rozsnyói Katalin többek között Douchev-Janics Natasának, Fazekas-Zur Krisztinának, Kovács Katalinnak, Kozák Danutának, Kőbán Ritának, Szabó Gabriellának és – Rio előtt – a férfi kajaknégyesnek (Kammerer Zoltán, Kulifai Tamás, Pauman Dániel, Tóth Dávid) volt az edzője.

(MET-MOB, fotó: MTI/Mészáros László)

Forrás: www.mob.hu – RSS