Edzősors: a Liverpool kiszemeltje saját maga mondta el, hogy bizonytalan a jövője!

Mint arról mi is beszámoltunk, a Jürgen Klopp utódját kereső Liverpool együttesénél az egyik legkomolyabb jelöltnek a portugál Sporting Lisszabon együttesét irányító Ruben Amorim tűnik, aki most először szólalt meg a nyilvánosság előtt a jövőjéről.

A 39 esztendős tréner szerződése 2026 nyaráig szól a Sportingnál, ám mint mondta, nem tudja megígérni, hogy ki is tölti kontraktusát.

“Nem garantálhatom, hogy a következő szezonban is a Sporting vezetőedzője leszek. Időre van szükségem nekem és a klubnak is ahhoz, hogy meghozzuk a megfelelő döntést. Utóbbit sok minden befolyásolhatja, például az is, hogy tudunk-e trófeát nyerni az idény végén.” – fogalmazott Ruben Amroim, aki azt is megjegyezte, hogy ne várjanak tőle olyan kinyilatkoztatást, mint amilyen Xabi Alonso tett, elkötelezvén magát a Bayer Leverkusen mellett.

“A Sportingnál most a jelen a legfontosabb. Egy dolgot tudok, ha nem nyerünk semmit az idényben, a szavamat adtam, hogy nem folytatom a munkát a klubnál, hiszen ez egy egyértelmű jele lehet annak is, hogy mind nekem, mind a Sportingnak változásra van szüksége. Amikor ide jöttem, már akkor kihangsúlyoztam, hogy fontos, hogy a klubnál mindenki átérezze azt, hogy teljesítenünk kell, trófeákat nyerni!” – folytatta a portugál tréner, akivel kapcsolatban egyébként egyre erősödnek azok a feltevések is, hogy a Liverpool még az idény vége előtt szeretne egyességre jutni a közös folytatást illetően.

“Őszintén mondom, nem aggódom a jövőmet illetően, és mint mondtam, a döntést közösen fogjuk meghozni a Sportinggal.” – zárta mondandóját Ruben Amroim, aki ha tartani szeretné magát azon ígéretéhez, hogy csapatával trófeát nyerjen, szombat este a szezon egyik legfontosabb meccse vár rá, hiszen a portugál bajnokságban jelenleg listavezető Sporting a mögötte egy ponttal lemaradó, ám egy meccsel kevesebbet játszó Benficát látja vendégül – A fentiek következtében még ha túlzás is kijelenteni, de akár még Ruben Amroim jövője is múlhat a rangadó kimenetelén!

fociclub

A Edzősors: a Liverpool kiszemeltje saját maga mondta el, hogy bizonytalan a jövője! bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.