Együtt bulizott Szoboszlai Dominik és Dzsudzsák Balázs a budapesti éjszakában – videó

A Liverpool magyarja dj-ként is kipróbálta magát.

Szoboszlai Dominik és Dzsudzsák Balázs együtt bulizott Budapest egyik ötödik kerületi szórakozóhelyén csütörtökről péntekre virradó hajnalban – írja a csakfoci.hu

Szoboszlai néhány pillanat erejéig a dj-pult mögé is beállt, és bekeverte a fociszurkolók egyik kedvenc dalát, amellyel elnyerte a közönség tetszését. A lemezlovas Szoboszlairól készült videó itt nézhető meg.

A múlt héten a Premier League-ben és az NB I.-ben is befejeződtek a küzdelmek, így a válogatott jelenlegi és egykori csapatkapitánya is a nyári szünetét tölti. Szoboszlainak azonban kevesebb ideje lesz a pihenésre, hiszen a válogatott nemsokára megkezdi a felkészülést a németországi Európa-bajnokságra. Emiatt Szoboszlai május 30-ra tervezett közönségtalálkozóját is elhalasztották.

Szoboszlai Dominik a Liverpoollal az angol bajnokság harmadik helyén végzett, Dzsudzsák Balázs pedig a magyar bajnokság ötödik helyét csípte el a Debrecennel.

Írta a HVG

A Együtt bulizott Szoboszlai Dominik és Dzsudzsák Balázs a budapesti éjszakában – videó bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.