Elnapolták a találkozót Leao hosszabbítása ügyében

A várakozásokkal ellenben mégsem volt személyes találkozó a Milan vezetősége és Rafael Leao ügynöke között.

Mint arról beszámoltunk, Ted Dimvula- Leao ügynöke – néhány nappal ezelőtt Olaszországba érkezett, hogy személyesen tárgyaljon a Rossonerivel a játékos szerződésének meghosszabbításáról. Eredetileg az Olasz szuperkupa döntőt követően, pénteken lett volna a találkozó a klub főhadiszállásán, de erre végül nem került sor.

A La Gazzetta dello Sport és a Sportmediaset beszámolója szerint a felek elhalasztották a péntekre tervezett találkozót, ami némi lassulást eredményez a Leao szerződésének meghosszabbításáról folytatott tárgyalásokon.

Fabrizio Romano korábbi jelentése szerint a Milan éves szinten nettó 6,5 millió eurós alapfizetést kínál a portugál játékosnak, valamint ezen felül 1,5 millió euró bónuszt, amely különböző feltételek teljesülése esetén jár. Ez azt jelenti, hogy bónuszokkal együtt egy évi 8 millió eurós szerződési javaslat van terítéken, amely 2027-ig vagy 2028-ig szólhat.

Leao ügynöke és a Milan vezetősége között folyamatos kapcsolat van és továbbra is zajlanak a tárgyalások a megállapodás elérése és a hosszabbítás lezárása érdekében – közölte Antonio Vitiello a MilanNews-tól. Mint azt korábban Paolo Maldini is elmondta: nem feltétlenül szükséges személyesen találkozni, hanem videohíváson keresztül is tudnak kapcsolatot teremteni.