Ez egy nagy pofon volt – reakciók a rangadó után

dabrowskinorbert01

A férfi ob I középszakastának 4. fordulójában átgázolt a Szolnok az Eger csapatán. Cseh Sándor a játékosait emelte ki, még Dabrowski Norbert gyorsan elfelejtené a meccset.

dabrowskinorbert01

Cseh Sándor, a Szolnok vezetőedzője: gratulálok a játékosoknak a mai teljesítményhez. Nyugodtan vártuk ezt a rangadót, hiszen a elmúlt heteben amennyit dolgoztunk, ahogy javult a formánk, úgy érezhettük, hogy mindent megtettük a meccsig, hogy jól tudjunk játszani. Egyértelmű, hogy nincsen ennyi különbség a két csapat között, mint ahogy az sem volt reális, hogy huszonnyolc perc alatt egy gólt lőttünk nekik. Egy nagyon hosszú bajnokságban vagyunk, hullámzik minden. Az első két negyedben, ahogy játszottunk abban nehéz hibát találni. Ez egy apró részsiker. Hétfő reggel ezt el kell felejteni és készülni a következő mérkőzésre – fejezte be a Tisza-partiak edzője.

Dabrowski Norbert, az Eger edzője: de javú érzésem volt a tavalyi évhez képest. Rettentően gyorsan és jól játszott a Szolnok. Minden párharcot elveszítettünk. Sokkal gyorsabbak, energikusabbak voltak. Ez egy nagyon nagy pofon volt. A vereség után, nehéz bármi pozitívat mondani. Gyorsan el kell felejteni, mert szerdán egy nagyon fontos meccs vár ránk – mutatott rá a hevesiek trénere.

 

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS