Ezért maradt ki Lazetic a keretből a hétvégén

A 18 esztendős csatár nem szerepelt a keretben a Sampdoria elleni meccsen.

Marko Lazetic január végén érkezett a Crvena Zvezda együttesétől és a megegyezés alapján a klub vezetősége 4 millió eurót fizetett a játékjogáért. A fiatal játékos az Inter és a Lazio ellen csere volt és nem kapott lehetőséget, míg vasárnap nem szerepelt a keretben.

A MilanNews tájékoztatása szerint Lazetic kimaradásának hátterében az állt a Sampdoria elleni bajnokin, hogy nincs megfelelő erőnléti állapotban. A szerb csatár személyre szabott edzésmunkát végez és Stefano Pioli ezért döntött úgy, hogy nem nevezi a meccsre.

Így Lazetic debütálására piros-fekete mezben még egy kicsit várni kell. Daniele Longo újságíró megerősítette, hogy nincs szó sérülésről, csupán a szakmai stáb azon dolgozik Milanellóban, hogy a lehető legjobb formába hozza a 18 éves csatárt. Rajta kívül Simon Kjaer (térdsérülés), Zlatan Ibrahimovic (Achilles-ín probléma), Theo Hernández (eltiltás) és Matteo Gabbia (sarokgyulladás) sem volt ott a keretben a hétvégén.

Frederic Massara, a Milan sportigazgatója a múlt héten elmondta, hogy hisznek a Lazeticben rejlő potenciálban, azonban időre és türelemre van szükség vele szemben.