Férfi Ob I, döntő: jön a mindent eldöntő meccs

Szolnok, 2016. május 21.
Az egri Uros Cuckovic (b) és a szolnoki Aaron Younger (j) a férfi vízilabda országos bajnokság döntõjének harmadik, Szolnoki Dózsa-Közgép - ZF Eger mérkõzésén a szolnoki Vízilabda Arénában 2016. május 21-én.
MTI Fotó: Bugány János

Holnap bajnokot avatunk. A Szolnok vagy az Eger nyeri a 111. bajnokságot?

Szolnok, 2016. május 21. Az egri Uros Cuckovic (b) és a szolnoki Aaron Younger (j) a férfi vízilabda országos bajnokság döntõjének harmadik, Szolnoki Dózsa-Közgép - ZF Eger mérkõzésén a szolnoki Vízilabda Arénában 2016. május 21-én. MTI Fotó: Bugány János

MTI Fotó: Bugány János

2-0-ról egyenlített az Eger a Szolnok ellen a férfi Ob I fináléjában és holnap már bajnok avatunk a Tiszaligetben, hiszen jön az ötödik meccs.

„Azokban a dolgokban kell 100 százalékot adnunk, amikben erősek vagyunk és jobbak, mint az Eger – ez lehet a kulcs a győzelemhez. Kis dolgokról van szó, nem várható nagy taktikai húzás, nem várhatók olyan megoldások, amiket eddig nem láttak a nézők. A saját tudásunkhoz képest nem lesz elég a 80-90 %, 100 százalékot kell nyújtani” – hangsúlyozta Varga Dániel csapatkapitány az Inforadionak.

„Kissé talán lelki fölényben vagyunk, hiszen a Szolnok bent van a világ top 3 legjobb csapatában, és ezt az erős csapatot tudtuk kétszer megverni úgy, hogy egyszer sem vezettek ellenünk. Ez plusz motivációt és erőt adhat nekünk az utolsó mérkőzésre” – fogalmazott Hárai Balázs az Eger vízilabdása.

Holnap tehát bajnokavatás, de a két csapatnak itt még nem ér véget a szezon, hiszen a következő hétvégén már a Bajnokok Ligája Final Six-et rendezi.

Férfi Ob I., döntő (ötödik mérkőzés)

2016. május 28.,

18.00 Szolnoki Dózsa-Közgép – ZF Eger

(az egyik fél három győzelméig tartó párharc állása: 2-2)

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS