Férfi Ob I: Egy új érkezővel, megkezdte a munkát a Pécs

LukacsGeregelypecscsapat03

Újabb érkezőt jelentett be a férfi Ob I-ben szereplő Pécs csapata, ahol megkeződött a munka az őszi szezonra. 

 

LukacsGeregelypecscsapat03

Megkezdte a munkát Lukács Gergely csapata. A Pécs vezetőedzője így beszélt az előttük álló szezonról. “Nagyon örülök annak, hogy végre megkezdődik a szezon, mert ennyire még nem vártam egyik kezdést sem. Bár tudom, hogy nagyon nehéz lesz, erősödni fog a bajnokság és az ellenfelek is, lesz több csapat, amelyik “becsapós” lesz. Az ötödik és a tizenharmadik helyezett között borzasztóan kicsi lesz a különbség, az alapszakasz vége egy komoly mérce lesz, éjt nappallá téve azért fogunk dolgozni, hogy a legjobbak közé kerüljünk. Nagyon fontos lesz, hogy aki jobban akarja a sikert, az jobban dolgozik a szürke hétköznapokon és hosszabb távon az lehet sikeres. Nagyon sokat fogunk dolgozni a szezonban, lesz idő munkára, pihenésre és szórakozásra is, de kemény idényünk lesz” – mondta a tréner a Pécs hivatalos facebook oldalán.

A csapat egy új érkezővel is bővült, Sebestyén Balázs a Tatabányát hagyta el a mecskaljai csapat kedvéért. “3-4 éves korom óta úsztam, majd 9-10 évesen váltottam a vízilabdára. Azért választottam a Pécset, mert fiatal, gyors és szimpatikus együttesnek tűnt, fejlődési lehetőséget is láttam a klubban, így úgy érzem, hogy a következő évekre Pécs lesz számomra a legjobb és legmegfelelőbb hely. A szezonban minél sikeresebb szereplést várok magamtól és az egész csapattól is, szerintem meglepetéseket is tudunk majd okozni. Egyénileg pedig minél több játéklehetőséghez szeretnék jutni, valamint a lehető legtöbb góllal és jó védekezéssel szeretném segíteni a csapatot a siker felé vezető úton” – mondta a fiatal játékos.

Mint ismeretes, a Pécs az ősszel kezdődő idénynek magyar játékosokkal vág neki, egyetlen idegenlégiósa sem lesz az együttesnek. Erről Lukács Gergely a csapat edzője beszélt oldalunknak még májusban.

(Fotó: nnfoto.hu /archív)

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS