Foci Eb: Most vagy soha, Dánia! – a kötelező győzelemmel is nagyot lehet tarolni*

Hiába áll két kör után 0 ponttal Dánia, még csoportja második helyére is odaérhet, ha meg tudja verni Koppenhágában Oroszországot, és a kvartett másik mérkőzése is számára kedvezően alakul. Christian Eriksen kis híján tragikus esete után a dánok a jóval erősebb belgák ellen is megmutatták lelkierejüket (vezetés után kaptak ki 2-1-re) és az igen rapszodikus Oroszországgal szemben még inkább lehet esélyük, illetve lehetőségük a remélt sikerre.

Ha az északiak végre megszerzik első győzelmüket az Eb-n, az 1,75-szörös pénzt érhet, de talán azt sem vetnénk el, hogy a dánok akár két góllal is képesek legyőzni a szbornaját, amely a 2016-os Eb óta először nem hazai pályán játszik majd egy nagy tornán. Ebben az esetben a szorzó már 5,00!

A dán válogatott utolsó négy, még az Eb előtti győzelme alkalmával nem kapott egyetlen gólt sem, és talán ebben a “most vagy soha” találkozóban is benne lehet, hogy nullára hozzák le a meccset a siker mellett – itt a nyeremény 2,55-szörös lehet.

De ki lehet a dánok gólfelelőse hétfőn este? A barcelonai Martin Braithwaite egyelőre csak felvillanásokkal jelentkezett a tornán, most viszont eljöhet az ő ideje is. Ha betalál az orosz kapuba, az 3,00-szoros pénzt fizethet a rá tippelőknek a Tippmixpro oldalán.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)


Tags: