Foci Eb: Mutatunk három okot, amitől garantáltan még izgalmasabb lesz az angol-skót meccs*

Az Európa-bajnokság D-csoportjának második fordulójában Londonban csap össze pénteken két társházigazda, Anglia és Skócia – előbbi együttes az első körben egygólos győzelmet aratott a Horvátország elleni rangadón, míg utóbbi csapat az Eb-k történetének egyik legtávolabbi góljának is köszönhetően 2-0-ra kikapott Csehországtól.

Az angol válogatott egy skótok elleni győzelemmel jó helyzetbe kerülne a csoportelsőség megszerzése szempontjából, a skótoknak ugyanakkor fontos lenne begyűjteniük a három pontot, hogy maradjon esélyük a nyolcaddöntőbe kerülésre, ehhez azonban régóta húzódó rossz szériát kellene megtörniük Steve Clarke játékosainak, hiszen Skócia 1999 óta nem tudott nyerni ősi riválisuk ellen.

A keretek erősségeit tekintve jelenleg is magasan az angolok az esélyesek, a TippmixPro oldalán Harry Kane-ék győzelme 1.30-as, a döntetlen 5.50-es, míg a skótok diadala 11-es szorzóval fogadható. Úgy érezzük, az is benne van a meccsben, hogy az angolok egy magabiztos, többgólos győzelmet aratnak, így aki bevállalósabb, az 1.84-es oddsot is foghat a hendikepes (0:1) opcióval.

Mint ismert, az angolok 27 éves támadója, Harry Kane remek szezont zárt a Premier League-ben, 35 bajnokin 23-szor vette be az ellenfelek kapuját, így meglepő lenne, ha még most sem kezdené meg a gólgyártást az Eb-n – a TippmixPro 1.80-as oddsot ad arra, hogy a Tottenham-csatár betalál.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)