Fontos bejelentést tett a jövőjéről az Újpest – HIVATALOS

A magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Újpest bejelentette, hogy lezárult az elmúlt hetekben zajló tulajdonosváltás…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Az Újpest hivatalos felületein keresztül tette közzé csütörtök este, hogy lezárult a klub tulajdonosváltása, mostantól az egyesület új többségi tulajdonosa a MOL Vagyonkezelő Kft. lett.

“Rengeteg munka vár ránk, amit el kell végeznünk. Az, hogy lezárult az adásvétel, még csak a kezdet. Minden, amit ezután teszünk, egyetlen cél felé kell, hogy mutasson, ez pedig a siker. Siker a pályán és azon kívül is. Mert az Újpestnek erről kell szólnia, erről szól a történelme alapján, benne van a klub DNS-ében. Azonban ehhez a szervezet minden területén fejlődnünk kell, és élnünk azzal a lehetőséggel, amit a MOL-csoport tulajdonosi szerepe nyújt.  A hála pedig azért, mert újpesti focistagyerekként rengeteget kaptam az Újpesttől, amit szeretnék a munkámmal viszonozni” – mondta el Benczédi Balázs, a klub új ügyvezető igazgatója a klubhonlapnak.

“Most az a legfontosabb, hogy a lehető legsikeresebben zárjuk a bajnokságot, nyártól pedig gőzerővel azon fogunk dolgozni, hogy mihamarabb sikereket érjünk el, és az Újpest újra a hazai futball meghatározó szereplője legyen” – tette hozzá Ratatics Péter, az Újpest FC elnöke.

  fociclub

A Fontos bejelentést tett a jövőjéről az Újpest – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.