Force India: Még nem mutatkozott meg a valódi erőnk

F1

2016. április 11. hétfő, 14:05

Szerző: Czinege Ádám, fotó: dppi

Vijay Mallya, a Force India vezetője szerint még messze nem látta a közönség a Force Indiában rejlő potenciált, mivel az eddigi két futamon többször is gondja akadt a brit alakulatnak.

Ausztrália után a Bahreini Nagydíj sem zárult jól az angol istálló számára, mivel egyik pilóta sem ért oda a pontszerző helyekre. Kínában már egyértelműen az első tíz lehet az alakulat célja, de ehhez néha szerencse is kell, amiből eddig nem sok jutott a Force Indiának.

Mallya rámutatott arra, hogy az eddigi két futam kaotikus volt a csapata számára: „Azt érezheti az ember, hogy még mindig nem engedtük szabadjára a valódi potenciálunkat ebben a szezonban. Eddig mindkét versenyünket erősen befolyásolták, vagy a saját hibánk vagy külső körülmények, szóval azt szeretném már látni, hogy mit tudunk elérni egy tiszta, problémamentes versenyen.”

 Dppi_force india_04.11.

Az indiai üzletember így folytatta: „Ha a dolgok terv szerint mennek, tudjuk, hogy az első tízben végezhetünk, és mindenkitől elvárom a csapatban, hogy keményen dolgozzon és próbálja visszafordítani a jelenlegi pechsorozatot szerencsére.” 

„Ebben a szezonban mindenki túlságosan közel van egymáshoz a középmezőnyben, ami még további nyomást ró a csapatokra és a versenyzőkre, különösen az időmérőn. Ez nagy izgalmakat ad a szurkolóknak, és ez az, amit látni szeretnénk az F1-ben” – zárta a gondolatait Mallya.

Forrás: www.formula.hu – RSS