Francia topklub Theo Hernández nyomában

A Paris Saint-Germain a nyáron balhátvédet akar igazolni és Theo Hernándezre, a Milan francia játékosára eshet a párizsiak választása, akiért 50 millió eurót sem sajnálnának.

Leonardo, a PSG sportigazgatója Ismael Bennacer mellett egy másik játékost is figyel a Milanból. Mint arról beszámoltunk, francia sajtóhírek szerint a brazil igazgató puhatolózott Bennacer ügyében és kapcsolatba lépett a játékos képviselőjével is.

A Tuttosport és a Le10Sport értesülései szerint a PSG készen áll a nyári átigazolási időszakban Párizsba csábítani Theo Hernándezt. A francia bajnoki címvédő balhátvédet keres, ugyanis Layvin Kurzawa szerződése lejár és az idény végén távozik. Az olasz lap a mai számában arról ír, hogy Leonardo egy megaajánlatot készül tenni Theo játékjogáért és egy 50 millió eurós ajánlattal akarja meggyőzni a Milan vezetőségét.

A 22 éves játékos tavaly nyáron érkezett a Real Madridtól és akkor 20 millió eurót fizetett érte a klub. Theo hamar kulcsemberré vált a kezdőcsapatban és támadójátékban nagyon hatékonynak bizonyult, azonban védekezésben még sokat kell fejlődnie. Hernández a szezonban 25 tétmeccsen játszott és 6 gólt illetve 3 gólpasszt jegyzett.

Theo a legutóbbi interjújában arról beszélt, hogy boldog a Milanban és nem áll szándékában távozni, azonban kérdés, hogy vonzó lenne-e számára a PSG ajánlata.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS